homepage foto

   Diëtistenpraktijk   Joke Ramakers.  

Voor professioneel en persoonlijk voedingsadvies en coaching

weight

DIËTEN? GEEN MAKKELIJKE JOB!

Vaak starten we hals over kop aan een dieet. We denken dat we om te vermageren moeten afzien en honger lijden; niets lekkers meer mogen eten, nooit meer chips maar wel bergen rauwkost!

healthy

DIËTEN? DIT KAN IK NIET VOLHOUDEN!

Een dieet waarbij we ons alles ontzeggen, zeer strikte regels opvolgen en opgezadeld zitten met een schuldgevoel bij de minste toegeving is slechts voor een korte periode vol te houden. Met het gekend jojo-effect als gevolg.

diet

DIËTEN? MOETEN WE AFSCHAFFEN!

Een dieet heeft een begin en een einde. Willen we blijvend resultaat behalen, gaan we dit ook correct aanpakken! Om echt impact te kunnen hebben op je gezondheid, moeten we ons gedrag veranderen. Alleen met de juiste combinatie van gezonde voeding, lichaamsbeweging en het juiste eetgedrag kan het beoogde resultaat behaald worden en kunnen we een terugval vermijden.

Specialisaties​

In de praktijk werken we met 2 diëtisten. We helpen je om je doel te bereiken met behulp van individueel voedingsadvies. Daarbij wordt rekening gehouden met je huidige leefgewoonten. In overleg worden haalbare aanpassingen besproken. Je kan bij ons terecht komen uit eigen initiatief of het kan zijn dat de arts je heeft doorverwezen. In dat geval is een verwijsbrief van de arts wenselijk. We staan je bij met voedingsadvies in verband met:

Over ons

Hoi, ik ben Joke. Ik ben opgegroeid in een omgeving waarin gezonde voeding centraal stond. Maar waar er ook ruimte was om te genieten van een ijsje of een koekje. Heel veel verplaatsingen gebeurden met de fiets en ik ging enkele keren per week sporten. Gewicht was voor mij geen issue en ik hield dit vlot onder controle.


Sinds ik mama ben van 2 kinderen, merk ik dat het een veel grotere uitdaging voor mij is om mijn gewicht onder controle te houden. Het drukke leven maakt er toch een uitdaging van om tijd te maken om te bewegen. Gezonde en bewuste keuzes maken, rustig eten, luisteren naar mijn gevoel vormen plots niet meer evident.


Dit versterkt mijn motivatie om mensen te helpen een gezond en gelukkig leven na te streven.


Leer mij beter kennen door mij te volgen op Instagram en Facebook!

joke ramakers

Start vandaag al en download deze 10 lijnvriendelijke tips!​​

Succesverhalen


Neem contact op