Gastric Bypass

Jarenlange ervaring in obesitaskliniek te Mol

Zie je door het bos de bomen niet meer? heb je al zeer veel dieetpogingen ondernomen maar slaag je er niet in om dit resultaat te behouden ondanks een grote inspanning? Denk je ernstig na over een operatie om te vermageren? Dan kan ik je hierin advies geven dankzij mijn jarenlange ervaring in de obesitaskliniek te Mol, waar ik nog steeds werkzaam ben.

Overweeg je om een operatie te laten uitvoeren om te vermageren, dan kan ik je hierin bijstaan aangezien niet iedereen hiervoor in aanmerking komt. Er zijn namelijk enkele wettelijke regels waaraan moet voldaan zijn om recht te hebben op een terugbetaling.
Samen bekijken we of je hieraan voldoet. Ook kan ik je advies geven over de verschillende soorten ingrepen met hun voor- en nadelen, met name een gastric bypass ofwel een gastric sleeve.

Advies over het hele traject

Ik kan je advies geven tijdens het traject dat voorafgaat aan de ingreep. Maar uiteraard ook na de operatie. Tijdens de begeleiding streef ik samen met u naar een voedingspatroon waarin de kans op tekorten in het bloed wordt geminimaliseerd en er een zo optimaal mogelijk gewichtsverlies wordt bereikt. Verder sta ik je bij met advies om de spiermasse zo goed mogelijk te behouden. Indien er klachten zijn, dan zoek ik samen u naar een oplossing. Een goede communicatie met uw chirurg is hierbij belangrijk want samen staan we sterk.

Een vermageringsoperatie is geen wondermiddel. Ook na de ingreep merken we al eens op dat mensen toch terug in gewicht toenemen. Twijfel niet om contact op te nemen met mij en/of uw obesitascentrum.

Klaar om te starten? Contacteer mij snel!

Klik hier en maak een afspraak