freestocks org 71789 unsplash e1541441363589

Zwangerschap

Begeleiding vanaf de eerste dag van de zwangerschap en postnataal

​Als toekomstige mama spoken er ongetwijfeld allerlei vragen door je hoofd. Wat mag ik wel en niet eten? Wat is er schadelijk voor mijn ongeboren kind? Hoe kan ik op een gezonde manier mijn gewichtstoename beperken?


Wel, omdat elke zwangerschap zo verschillend is, willen we samen met je zoeken naar wat het beste is voor jou en jouw kind. Gezondheid staat op de eerste plaats, waardoor strenge diëten uit den boze zijn. Bij ons kan je terecht voor een begeleiding vanaf de eerste dag van de zwangerschap. We volgen je op doorheen de maanden om jou en jouw ongeboren kind in optimale conditie klaar te stomen voor de bevalling. Hierbij staan gezonde en evenwichtige voeding en een actieve levensstijl centraal.


Ook wanneer de kleine spruit geboren is kan je bij ons terecht. Samen nemen we de touwtjes in handen om jouw oorspronkelijk gewicht weer te bereiken.


Voorbereiding op zwangerschap

Heb je een zwangerschapswens maar lukt het nog niet om zwanger te worden? Dan kan een optimaliseren van het huidig eet- en leefpatroon soms een positief effect hebben. Bij vrouwen met overgewicht, kunnen enkele kilo’s vermageren ook de slaagkansen verhogen. Aarzel niet om met te contacteren voor vrijblijvende informatie.

marcos moraes 67911 unsplash e1541442511126

Klaar om te starten? Contacteer ons snel!